17 ian. 2011

Un fel de stiati ca

Am citit intr-un articol niste chestii interesante, 50 la numar, pe care daca le citesti, poti sa zici ca esti mai cult cu vreo 2% decat inainte. La noi asta e un mare avantaj, mai ales ca suntem cunoscuti ca tigani, adica fara minte. Mai pe scurt, prosti naivi!. Normal, sunt si exceptii!

Deci, sa va prezint acele 50 de lucruri interesante pe care ar fi bine sa le stiti(sau in unele cazuri nu, o sa vedeti despre ce e vorba), ca mai apoi sa va puteti lauda ca v-ati imbunatatit cultura generala. Normal, aceste mici "sfaturi" o sa fie urmate de o completare personale ironice.


1. Nicio foaie de hartie de marime normala nu poate fi impachetata in jumatate mai mult de sapte ori; - Acest lucru o sa fie in curand contrazis de tehnologia japoneza. O sa vedeti voi.

2. Sucul de afine imbunatateste memoria; - Asta imi lipsea mie, acum in pragul stresiuni. Unde se gaseste suc natural de afine?


3. Cand pisicile sunt fericite sau multumite isi mijesc ochii; - Nu cunosc, nu-mi place, nu vreau.


4. Elefantul este singurul animal care are patru genunchi; - Patru stangi.


5. In fiecare an expertii detecteaza in jur de 500.000 de cutremure in toata lumea. 100.000 dintre acestea sunt simtite de oameni si 100 provoaca daune; - La noi in Romanica, daca ne "pica" un cutremur, o sa confudam blocurile cu supermarketu' picat la Targu Ocna.


6. Limba este singurul muschi atasat de corp doar la un capat; - Si cel mai jucaus. Asa am auzit.


7. Oamenii uita 90% dintre vise; - Restul de 10% sunt cu vecina de vis a vis din baie.

8. Cand gandim, folosim numai 35% din creier; - Prea mult strica!


9. Procentul oamenilor care viseaza in alb si negru a scazut dupa aparitia televizorului color; - Stati sa vedeti cand intra 3D la putere, atunci sa vezi vise cu fundul Monalisei!


10. Aproximativ doua treimi dintre oameni isi inclina capul spre dreapta cand saruta; - De asta dau mereu cap in cap cu o fata cand o sarut? Sa nu intelegti gresit, sunt stangaci(inclin capul spre stanga) in aceasta privinta.


11. Bautorii de cafea au parte de mai mult sex. In plus, se simt si mai bine in tipul actului sexual; - Ha, ca m-am apucat si de asta. Inca se pare ca-s in perioada de teste.


12. O albina regina depune 1.500 de oua pe zi; - Aici lipsa de ocupatie, frate!


13. S-a demonstrat stiintific ca rasul poate ajuta o persoana sa piarda din greutate; - Si va mai mirati de ce nu ma ingras?


14. Vibratorul a fost folosit prima data pentru tratarea isteriei. Se intampla in secolul al XIX-lea; - Nu cumva tot istericele le folosesc?! Sau e vreo fata care ma poate contrazice?


15. In Roma Antica, barbatii care depuneau marturie in sala de judecata jurau pe… testicule; - Jura pe ce are mai drag, familia!


16. 80% dintre pozele postate pe internet au drept subiect femei dezbracate; - Normal daca o gagicuta isi pune aceiasi poza in 10 exemplare, in care doar mutra ii e schimbata. De acord?


17. Crevetii au inima in cap; - La ei se bat organele cand e vorba de iubire, mai mult ca sigur.

18. Ciocolata ar putea fi otravitoare pentru caini; - Ce chestie, a mea a rezistat pana acum 13 ani, cu o bucata de ciocolata 2 zile. Busted!


19. Potrivit unui sondaj, 75% dintre barbati ejaculeaza dupa trei minute de penetrare; - Nu comentez!


20. Americanii consuma aproximativ 18 hectare de pizza pe zi; - Stiti diferenta aia facuta intr-o poza dintre europence si americance? Eh, daca nu stiti, e mai bine asa.


21. In ciuda modernizarii, 1,2 miliarde de oameni isi fac inca nevoile in natura; - E mai placut si mai sigur, stii ca nu obligi pe nimeni sa iti bea pisatul.


22. In Londra victoriana, prostituatele purtau peruci pubiene; - Asta-i buna :))


23. Charlie Chaplin a castigat numai locul 3 intr-o competitie… a sosiilor lui Charlie Chaplin :); - Pentru mine oricum ramane no.1!


24. Inima femeilor bate mai repede decat cea a barbatilor; - Love-ul e de vina. Prea mult.


25. In afara de oamenii, lemurii negri sunt singurele primate care pot avea ochi albastri; - Noua generatie de avatari.


26. Olandezii sunt cei mai inalti oameni; - Ia sa incercati voi ceva. Intindeti degetul aratator si tineti-l vertical, iar degetul cel mare tineti-l orizontal, ce va iese? Cam asa sunt considerati baietii inalti, din pacate :(


27. Risti mai putine probleme de sanatate daca te saruti decat daca dai noroc; - Asta mai lipseste, sa vad ca se pupa un prieten cu toti baietii in mod de salut, ca atunci as putea zice ca le-am vazut pe toate.


28. Linda Wolfe este femeia care a fost casatorita de cele mai multe ori. A avut 23 de casatorii legale, care s-au terminat fie cu divort, fie cu moartea sotului; - Ce de avere o fi avand muierea asta?


29. Jaguarii se sperie de caini; - Ursii la fel.


30. Barbatii casatoriti dau bacsisuri mai mari decat cei necasatoriti; - Cunosc!


31. Perlele naturale se topesc in otet; Asta nu stiam, da stiu de acum.


32. Maslinul poate trai pana la 1.500 de ani; - Ah, deci vinetele de fapt erau maslini inainte cu 1500 de ani?


33. Pamantul cantareste aproximativ 6.588.000.000.000.000.000 de tone; - Is curios care einstein a reusit sa puna pamantul pe un cantar.


34. Parasuta a fost inventata de Leonardo da Vinci in 1515; - Care parasuta ?


35. Furnicile nu dorm niciodata; - Primii roboti din lume.


36. Creierul uman contine 80% apa; - ..si 20% prostie.


37. Daca tineti un peste auriu in intuneric se albeste; - Se si desumfla, probabil.


38. Winston Churchill s-a nascut intr-o toaleta; - Si inca cativa mii dupa aflarea acestui lucru.


39. In fiecare zi, in lume sunt fumate 15 miliarde de tigari; - Si eu care ziceam ca fumez mult :))


40. 100.000 de acte sexuale au loc zilnic in intrega lume; - Productia e in derulare continua.


41. E mai greu sa minti o persoana fata de care te simti atras sexul, arata studiile; - E pe naiba. Cine are curaj sa-i zica la o persoana in fata ca vrea sa se culce cu ea?! Ori asta nu face parte din categoria "minciuni"?


42. Ursii polari au pielea negra; - Zebre ascunse.


43. Balena albastra produce cel mai puternic sunet. Are 188 de decibeli si poate fi auzit de la 800 de kilometri departare; - Cand camarazii sunt in pericol, vin ajutoarele, chit ca ajung mai tarziu, cam intr-un an.


44. Arzi mai multe calorii dormind decat uitandu-te la televizor; -


45. Elefantii sunt singurele mamifere care nu pot sari; - Sa se bucure ca au 4 genunchi.


46. Melcii pot dormi pana la trei ani incontinuu; - Astia oare cat o sa tina minte din ce viseaza?


47. Ochiul uman poate detecta 10 milioane de culori; - Le detecteaza, dar nu le transmite la fel. Eu cunosc vreo 30, parca :))


48. Simtul olfactiv al fluturilor este situat la nivelul... picioarelor; - Numa sa nu raceasca la ovare.


49. Un copil de patru ani pune aproximativ 437 de intrebari pe zi; - Adevarat! Am simtit pe pielea mea.


50. Una din cinci persoane traieste cu mai putin de 1 dolar pe zi. - Socotiti asta in lei si mai scadeti 50 de centi, cam cat iese la un roman pe zi atunci?


Am incercat sa fiu cat mai ironic, deci incercati sa ma luati cat mai putin in serios. Is putin nervos, de aici si ironiile proaste.

O seara faina. 

2 comentarii:

  1. Mie mi-au placut mult micile ironii. Nu mi s-au parut proaste si nici suparatoare ci doar super funny. Am citit cele 50 de fraze mai mult pentru a-ti vedea raspunsurile :)

    RăspundețiȘtergere