Eu...

Ar fi multe de spus, insa ne rezumam la ce e esential, pentru a evita plictiseala. Nascut in primavara lui '90, chiar la inflorirea capitalismului care a uitat sa isi arate culorile stralucitoare. Am inceput sa frecventez gradinita, unde incercam sa evit problemele, insa problema era ca ma gaseau ele mereu, astfel am parasit portile gradinitei cu palimile intarite de la liniarul de lemn tocit al educatoarei. 

Scoala primara a fost una incitanta, si in acelasi timp neinteresanta, fiind mai mult ocupat cu copacii si garajele, jucariile noastre din acele vremuri. Ajuns in liceu, mi-am dat seama ca totusi tre sa contrazic zisele femeilor, si am inceput sa gandesc si eu cu capu'. Astfel, iata-ma la facultatea de Stiinte Economice, unde cifrele imi zgarie creierii. 

Pasiuni am, ca orice om, doar ca nu-mi place sa le expun, sunt mai zgarcit asa de fel. Iubesc sa sacai oameni, sa-i oftic si in acelasi timp sa le fac pe plac, sa-i urmez, sa le arat unde au gresit, de ce au gresit, de ce o sa gresasca din nou.

Nu sunt agreat de multa lume, doar de cei care ma cunosc, bine! Frumos nu sunt, sharmu' mi l-am uitat acasa, ce sa mai, roman get beget! 

 Daca totusi ti-am captat atentia si din greseala te-am impresionat, ma gasesti pe Feisbuc.

Ciment!

2 comentarii:

  1. Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu
    www.costin-comba.blogspot.com si cu www.irinacomba.blogspot.com. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere