14 feb. 2011

Premiat de Google

Treaba sta cam asa. Ajung acasa, gasesc un plic, pe el scrie Google si ma uit mai jos si vad o chestie in forma de card pe care scrie 260 RON.  In cele din urma s-a dovedit a fi un card, care intradevar are 260 de RON pe el, insa se poate folosi doar pe net, adica pe Adwords. Funny, nu?

   "Va vom oferi o suma de 260 RON pentru publicitate gratuita a va ajuta sa fiti gasit mai usor de catre mai multi clienti noi"



Am facut mici cercetari pe net Google si mi-am cam dat seama despre ce e vorba. Google Adwords ofera asemenea premii, chiar mai mari(am vazut de 280 RON), cu care iti poti face o mai mare publicitate la site-ule pe care il detii.


"Google AdWords permite agenților de publicitate web de a afișa anunțuri în mod automat în urma rezultatelor de căutare a informației prin motorul Google."

Asadar, reclame despre site-ul meu pot fi gasite chiar la mine pe site. Suna ciudat, nu?
 

Google AdWords primeste oferte, ca mai apoi ofertele sa ajunga la Google Adsense, care face aceste reclame publice pe alte site-uri. Cam asta ar fi explicatia in mare. Ideea e ca clientela iti creste, iar veniturile de pe urma site-ului cresc.


Sincer, ma bucur pentru acest card, si nu neaparat de bani pe care ii ofera(bani virtuali), ci pentru ca stiu ca am intrat in vizorul cuiva prin chestiile simple, si cam rare in ultimul timp pe care le expun la mine pe blog.


Cineva in cazul meu?
 

10 comentarii: