5 feb. 2010

Soarta, cel mai mare dusman al omului.

Azi soarta a fost de partea mea, pot spune. Am iesit la o barfa cu o prietena, si cat stateam noi acolo in spatele blocului pe o banca, ne-am hotarat sa dam si o tura prin oras. Am ezitat prima oara, dar dupa aceea am decis sa mergem. Chiar inainte sa ajungem la semafor, am ramas socat cum unii soferi pot fi atat de inconstienti. Un tanar, avea aproximativ 25 de ani, a accelarat masina incercand sa prinda verde(desi era galben pe terminate), reusind sa loveasca o dacie care mergea regulamentar. Cel vinvoat a ricosat din dacie si a intrat in vitrina unei banci. Noroc a fost ca nu astepta nimeni la semafor, altfel doamne fereste ce se putea intampla. Acum ma gandesc, daca nu ezitam atunci sa mergem in oras, ajungeam chiar in acel moment la semafor, si poate nu mai apucam sa scriu articolul asta. Trebuie sa iti lipseasca cel putin 2 bile de la cap ca sa faci asa ceva, stiind cat de periculos e sa accelerezi in mijlocul intersectie pe o asemenea vreme. Am ramas socat pe moment, nici nu mai stiam ce sa fac, ma gandeam la un moment dat sa fug la dacie, pentru ca in spate statea mama cu fetita ei, raniti la cap. Insa au fost multi care au fugit in momentul urmator si i-au ajutat sa iasa din masina strivita. Soferul in momentul impactului a zburat prin geamul din dreapta, fiind intins pe jos pana la sosirea ambulantei, abia mai misca :|. Cand ma gandesc ca la sfarsitul  anului trecut am avut un mini accident, iar tot anul trecut am mai vazut vreo 3 accidente, mai putin grave, insa am eu "norocul" asta sa asist la accidente de masini, nu stiu cum reusesc. Acest lucru ma indeamna sa pun cea mai cruda campanie anti-accidentelor pe care am gasit-o pe net.

7 comentarii:

  1. Foarte dur.Nu am vazut niciodata un accident,decat dupa ce a avut loc.Adica ceva mai tarziu.
    Si nici nu-mi doresc sa vad vreodata.
    Take care>:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm.. Ai dreptate.. Eu nu mai aveam un Rapidist pe care sa il respect.. Asa ca... pot spune doar ca idee buna a avut cel care a luat decizia sa mergeti totusi in oras :X

    I love u Rapidistul meu!! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti promit ca atunci cand voi ajunge acolo,iti voi trimite invitatie,ca sa poti veni si tu.Dar daca vei gasi inaintea mea locul,esti obligat sa ma inviti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam lacrimogen clipul, dar tare...
    Cat despre ce ai scris tu... hmm... eu nu cred in soarta si nici in destin, cred doar in Dumnezeu... Oricum, ai avut noroc...

    Atat.

    http://extraordinarydreamer.blog.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca trebuie sa fii idiot. Am vazut si eu spartura din geamul bancii. Si cum arata copacul.jalnic. Oameni inconstienti. Calca acceleratia, ca asa ajungi mort.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant clipul...sper doar sa aiba si efectul care trebuie asupra celor care se uita la el:)

    RăspundețiȘtergere