8 aug. 2010

Romanii au Talent?

 Romanii au talent oare? Haha, normal ca au, si inca ce talente, de o sa crape pamantul de ras cand o sa vad toate minunile pe scena emisiunii incercand sa isi expuna fiecare talentul.
Acest show a facut furori in 30 de tari din lume, unde s-au descoperit adevarate talente, printre care au fost si romani talentati de peste hotare.
Emisiunea se va difuza la ProTV, probabil undeva pe la sfarsitul lui septembrie, inca nu s-a afisat o data concreta. 
Pana atunci insa se fac preselectiile in 4 orase ale tarii:
1. Timisoara, 14 august, la Hotel Continental, incepand cu ora 9:30
2. Cluj, 24 august, la Hotel Belvedere, incepand cu ora 9:30
3. Piatra Neamt, 31 august, la Hotel Central, incepand cu ora 9:30
4. Constanta, 7 septembrie, la Hotel Palace, incepand cu ora 9:30.

Daca chiar insistau pe treaba asta puteau sa faca in mai multe orase preselectii, unii poate neavand posibilitatea sa se deplaseze in orasele respective. Anyway, o sa fie cu siguranta de-a rasu' plansu', mai ales la preselectii. Mai tineti minte MegaStar si gloabele lor? Ia sa va arat una.


Acum, dupa ce v-ati (re)uitat, inmultit asta cu vreo 100, ce va da? :)) Sincer, abia astept, am si eu cu ce sa ma destind stand degeaba acasa. De ce sunt sigur ca vom avea parte la manelari si tot neamul lor de samurai? Pentru ca in criza asta nuntile nu mai au vlaga, chefurile nu mai aduc bani ca inainte, iar acest show are un premiu destul de maricel. 120 000 euro primeste cel mai talentat roman.

Prezentatorii show-ului vor fi Smiley si Pavel Bartos. Cu siguranta o sa le vina ca o manusa acesta emisiune, mai ales ca nu l-am vazut niciodata pe Smiley prezentand ceva. Ei vor fi tot timpul in spatele concurentilor(ca sa nu zic in fundu' lor), incercand sa ii idemne si sa-i sustina si sa afle reactiile la cald dupa ce fiecare concurent si-a terminat numarul.


Normal, trebuia sa existe si un juriu. Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre sunt cei 3 crai, cei 3 norocosi, cei 3 pusi in tron. Pe Mihaita il stim de la Dansez pentru Tine, acolo avand mereu ultimul cuvant de spus, insa de data asta o sa fie cam greu, ca, cu siguranta mai mult se va canta. Andi Moisescu mereu mi-a placut, mai ales cu noua sa atitudine de om cu Iq de 150. Cu siguranta va face furori. Andra va fi imblinzitoarea "Te-ai descurcat foarte bine, nu-i baga in seama pe colegi mei." , "A fost excelent, bravo(te-ai impedicat de 3 ori, cum vroiai sa fie?).". 

Deci, astept ca din toamna sa ma asez linistit intr-o seara de sambata sau duminica, cu niste semnite si sa imi iau portia de ras uitandu-ma la Romanii au Talent.

5 comentarii:

 1. Eu una am vizionat America's got talent si Britain's got talent si sincer sunt niste talente sa zicem ... MORTALE ... in mai multe sensuri .. Deabia astept .. presimt ca ma voi amuza pe cinste

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine stie Iustinel, poate apare vre`unu sau vre`una care sa rupa gura juriului:P Nu se stie:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa nu-mi spui ca te inscrii si tu ! :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ba cum sa nu! Cu care din multitudinea de talente vrei sa ma inscriu? :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Pai cu care te descurci tu cel mai bine. :))

  RăspundețiȘtergere