14 sept. 2010

VMA = Super Gaga

 Super Gaga, Super Lady Gaga. Cam asa puteau fi numite anul acesta premiile Video Music Awards.

Noua regina a muzicii pop a reusit sa ia opt premii "Moonman", cat pe ce sa bata recordul britanicului Peter Gabriel, care in 1987 a reusit sa ia noua premii VMA cu clipul "Sledgehammer".

La fiecare urcare pe scena, Lady Gaga a purtat rochii diferite, la ultimul premiu luat, cel pentru clipul anului, ea a aparut pe scena intr-o rochie   din carne de vita.

In doar 2 ani, Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei adevarat, a reusit sa faca ce alti intr-o cariera, album "The Fame" fiind vandut in 2,3 milioane de exemplare  si inca are multe de arata, avand doar 24 de ani. 

Al 2-lea premiat al serii de la MTV-VMA a fost Eminem, reusind sa ia doua premii "Moonman" pentru videoclipul Not Afraid.

Noul album al lui Eminem, Recovery face deja furori in toata lumea, melodiile precum Not Afraid si I love the way you lie(with Rihanna) fiind deja foarte des date la TV si Radio. 

Desi nu sunt un fan Lady Gaga(cel putin nu al videoclipurilor), pot spune ca a meritat premiile, din punct de vede melodic fiind a dracu' de buna.


2 comentarii:

  1. eu nu spun ca nu impresioneaza dar sincer nu mi se pare ca melodiile ei sunt foarte wow. Adica nu mai departe "Alejandro". Ritmul e foarte ok si melodia e dansanta, dar daca stai sa asculti mai atent versurile, mie una mi se pare ca e aiurea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere