8 oct. 2010

Sfântu Gheorghe candidează pentru titlul „Capitala Verde”


Orasul Sfantu Gheorghe este invadata de spiridusi verzi in acest moment, campania "Umbrela Verde" fiind in acest moment in orasul nostru, impartind flyere soferilor si pietonilor, incercand sa ii faca pe oameni sa constientizeze importanta mediului inconjurator.

Sfantu Ghoeorghe candideaza pentru "Capitala Verde" alaturi de alte orase mari, acest lucru fiind un dezavantaj pentru noi si o sursa de incredere in acelasi timp, pentru ca desi suntem putini, ne putem mobiliza si face o campanie in orasul nostru precum n-a vazut aceasta tara!

Caravana Verde v-a sta la noi in oras timp de 3 zile, de vineri pana duminica, in acest timp ei oferindu-ne concerte cu niste artisti foarte cunoscuti, iar noi in schimb trebuie sa le oferim spiritul nostru de echipa si interestul pentru un oras mai curat!

Iata si programul pe cele 3 zile:


PROGRAMUL UMBRELEI VERZI ÎN PIAŢA SFÂNTU GHEORGHE:
Vineri şi sâmbătă – 12:00 - 19:00
Duminică – 10:00 - 13:00

PUNCT DE COLECTARE A DEŞEURILOR LA TEATRUL DE VARĂ:
Vineri şi sâmbătă – 12:00 - 18:00
Duminică – 10:00 - 13:00

CURĂŢAREA MALULUI OLTULUI:
Sâmbătă – 10:00 şi 13:00

In fata complexului Sugas vor concerta Iris, Vita de vie, Simplu si Tibi Scobiola Band. Sunteti asteptati in numar cat mai mare!

Arata ca iti pasa!

2 comentarii:

  1. sa vedem ce va iesi..eu una...nu cred ca este constienta lumea cat de mult avem nevoie ca mediul inconjurator sa fie curat....poate zilele astea vor fi...dar dupa aceea...vor deveni aceeasi inconstienti...parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa initiativa si de admirat. sa speram ca va avea si succes

    RăspundețiȘtergere