26 apr. 2011

Azi am dat cu seama.

Si anume ca, compotul de struguri e ca naiba, si ca romanilor nu le plac talentele.

Nu prea aveam de gand sa scriu despre marele eveniment de aseara, pentru ca ma oprisem de scris de la preselectii si nu se cuvine, insa hai ca fac o exceptie, asa de dragul meu.

M-am uitat la aceea emisiune talentata, insa nu mi s-a parut corect, avand in vedere ca si titlul ne zice ca trebuie sa ne inclinam catre ceva care ne lasa cu gura cascata, ceva care te tine in suspans pana la final, ceva care iti place ochilor, ceva talent, dragi mei.

Nu stiu de ce am impresia, da unii au avut o prestatie foarte scurta, iar altii au cantat cat tine si publicitatea, adica mult.

Ballance au facut 2 scheme(sau cum s-or numi alea) si gata. Ei stiu sa faca spectacol, dar nu li s-a oferit timp indeajuns.

Valentin Luca a aruncat timp de 1:30 - 2 minute 3 sticle in sus. Hai mai, unde-i prestatia aia de ne tinea cu zambetul pe buze si cu bale pe la gura? 

Cosmin, baiatul cu beatbox a avut ideea aia geniala ca sa-i introduca pe cei dela DFC(parca) in prestatia lui. 


Dinu Valentin, el este baiatul cu voce, baiatul care a venit din spatele blocului si a lasat multa lume cu gura cascata. Mie sincer, el mi s-a parut cel mai talentat.


Juriul:
Mihai Petre: Nu-mi place!
Andra: Imi place!
Andi Moiesescu: Ai talent!

Cei mai talentati la aceasta emisiune au fost Smiley si mai ales Bartos, cel care si-a dat si sangele, pacat ca nu era participant. Iata si filmuletul cu cei 2.





Restul e...nasol ca compotul de strugrui.



3 comentarii:

  1. Eu l-am admirat pe Narcis. Multi il considera gay, bla bla. Nu ma intereseaza, putea sa fie si gay si tot il admiram. O voce ca a lui se naste o data la nu stiu cati ani si poti tu sa faci o mie de scoli de profil ca nu ajungi la performantele lui. Asta da talet rar. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sincer am ramas si eu surprins la preselectii de el, insa in Finala eu nu am auzit decat tipete, parca ma zgaria la urechi. Parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gagiu drăguță, ai niște tag-uri la mine, te aștept să le faci!Pupici!

    RăspundețiȘtergere