23 ian. 2012

Movie Time! - Contagion
      Tocmai l-am terminat si pot spune ca inca sunt socat! Am vazut multe filme de genul acesta, in care specia umana este intr-un real pericol. Imi plac filmele de acest gen pentru ca intr-un fel te pot ajuta in anumite situatii, insa, Contagion a fost cred ca filmul cu cel mai mare impact asupra mea.

      Filmul ne relateaza in detaliu raspandirea unui virus, pornit din Hong Kong, reusind in doar 3 saptamani sa omoare peste 2 milioane de oameni, si in mai putin de 5 luni peste 25 de milioane de suflete.

      Cu o distributie extraordinara,  in rolurile principale fiind Matt Damon, in calitate de sot si tata grijuliu, Jude Law(unul din preferatii mei) in calitate de blloger, un profet in fata a 15 milioane de oameni, Laurence Fishburne in calitate de sef de departament al Comunitatii Medicale Mondiale.


       Filmul te invata multe, dar scopul primar este cu siguranta sa ne invete cum sa reactionam intr-un caz de epidemie. Cum sa ne ferim de virusi si cum sa avem grija de igiena noastra corporala.


      In mod normal n-as recomanda un asemnea film, pentru ca este destul de intens, si probabil pentru unele persoane ar fi prea mult. Insa, il recomand pentru ce am zis mai sus. Pentru ca trebuie sa stim cum sa ne comportam intr-un caz de acest gen, iar acest film ajuta mult.


Poftim si un trailer, pentru orice eventualitate.

2 comentarii: