12 ian. 2012

Salvati Salvatorii

Cu siguranta toata lumea stie de haosul din Ministerul Sanatatii care s-a creat odata cu promulgarea noului proiect de lege al sanatatii.

Din fericire, daca pot sa spun asa, n-am avut ocazia sa ii intalnesc pe cei de la SMURD in plina actiune, insa gandindu-ma la cati au avut "norocul" sa le fie pacienti lor, sa fie transportati la spital de catre ei si cat ajutor au oferit pentru Ministerul Sanatatii. Apai, fara ei ce mai ramane? Toate urgentele o sa primeasca numar? Daca careva din noi o sa fim intr-un caz nefericit si o sa avem nevoie urgent de ajutor? Nu ar trebui sa acceptam asa ceva, astfel s-a si pornit o campanie online, care in nici 24  de ore a trecut 100 de fani pe facebook. Asta arata ca oamenilor le pasa, ca avem nevoie de SMURD!

Daca vrei sa te alaturi campaniei, click aici si dupa Like! O campanie promovata de Observatorul.

Link direct: http://www.facebook.com/SalvarepentruSMURD

Salvati Salvatorii!

2 comentarii:

  1. Care-i diferenta dintre SMURD si ambulanta? :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei de la SMURD se bazeaza pe tineri voluntari sa ajute, fiind instruiti. Nu stiu exact din ce an au inceput sa fie finantati de catre Ministerul Sanatatii. In timp ce asistentii si medicii de pe ambulantele de la spitale sunt platiti de catre stat :)

    RăspundețiȘtergere