28 ian. 2010

Soc! Mutu prins dopat, iar!

 

Mare mi-a fost mirarea cand am ajuns acasa, am deschis TV-ul si ghici ciuperca ce vad, Mutu a fost prins dopat, again. Mama sa ia dat acele pastile de slabit, incercand sa-i mentina starea de foame. Mutu a picat la testul antidoping efectuat pe 10 Ianaurie, dupa meciul cu Bari din Serie A. Pana in acel moment Mutu a reusit sa inscrie 7 goluri in 15 zile, fiind intr-o forma extraordinara. Conform Codului Mondial Antidoping Mutu risca o suspendare de la 1 pana la 4 ani. Presedintele Agentiei Nationale Antidoping (ANAD), Graziela Vajiala, a declarat agentiei MEDIAFAX, ca susbstanta cu care Adrian Mutu a fost depistat pozitiv, are efecte stimulente si il poate determina pe un sportiv sa fie mai agresiv in timpul unui meci. Adrian Mutu a disputat pana in acest moment 78 de meciuri pentru Fiorentina, reusind sa inscrie de 54 de ori, fiind printre cei mai buni marcatori a firenteniilor.


Jucatorul roman nu se afla la prima recidiva, dupa ce in septembrie 2004 a fost prins consumand cocaina, pe atunci evoluand la echipa londoneza Chelsea FC, unde a reusit sa marcheze 4 goluri. A primit o suspendare de 7 luni si a fost concediat de catre club. Salvarea a venit atunci de la torinezii de la Juventus, semanand un contract pe 5 ani. In 2006 a parasit clubul, Juventus fiind retrogradata din cauza scandalului Calciopoli si a mers la rivala AFC Fiorentina pe suma de 8.000.000 €. In sezonul 2006/2007 este ales cel mai bun stranier din Serie A, primind oferte de la multe cluburi, insa refuza, evoluand pana in acest moment la Viola

La echipa Nationala reuseste sa inscrie 29 de goluri in 67 de partide disputate, fiind unul, daca nu cel mai bun jucator dupa asa zisa Generatia de Aur.

Iata reportajul facut de catre ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu