20 aug. 2010

Ce e iubirea?


O fi avand dreptate nea' Andrei?

9 comentarii:

  1. cred ca pentru fiecare iubirea este altfel si asta pentru ca noi suntem diferiti si traim fiecare moment in felul nostru propriu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva ce nu se atinge niciodata...! Si nici nu merita cautata... Asta e iubirea.. o definitie scurta care spune totul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul si-n primul rand, trec peste faptul ca omul asta mi se pare misoginismul si prostia intruchipata. Dar nu pot sa trec peste faptul ca ce spune el acolo, nu sunt cuvintele lui, sunt ferm convinsa de asta. Pentru ca am auzit-o cu foarte multi ani in urma "sub copyrightul"altcuiva. Si da, este e iubirea din punctul vostru de vedere, al barbatilor.
    Nice shot

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce ti se pare misogin, insa eu il vad doar diferit de restul mandarinelor care apar la TV. E mai rebel, gen Cheloo cand i-a zis anul asta la RMA Wandei sa nu-l prinda de mana ca i se scoala sau Badea cand ii face in eispemii de feluri pe toti care fura in tara asta saraca. Asa il vad eu pe Nea' Andrei. Nu ca i-as lua apararea acum, ca nu-l idolizez.

    Acum sa revin. Ma gandesc cum e privita si definita "mai pe scurt" iubirea din partea femeilor? :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. pe scurt, din partea femeilor??.....??? un sentiment ce ne duce in al 9-lea cer...dar dupa care 9 din 10 femei au de suferit! vrei si mai scurt de atat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice urcusi are un coboras, daca 9 din 10 femei nu stiu sa se tina pe picioare asta nu-i problema mea. Si nu cred ca treaba cu suferitu' mai e o problema in zilele noastre, iar cele care inca o aplica sunt naive, no offence.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea? ar trebui sa se faca un manual despre acest sentiment rar intalnit./

    RăspundețiȘtergere