3 aug. 2010

Pac, pac, s-am venit!



Da, m-am intors acasa de vreo 2 zile, da oboseala si lenea care imi atarna de gat nu prea era incantata sa faca acest anunt. In fine, is bine, sanatos, putin mai gras, conform cantarului meu. Tin sa va anunt c-am mancat foarte sanatos, avand in vedere ca la moldoveni se manca numa pulpane de pui si mici mai mari. De baut la fel, doza de bere nu-mi scapa din mana, ziceai c-aveam gem pe maini.

Deci, sa incerc sa explic pe unde am hoinatari eu saptamana trecuta. Pai am cam fost in toata moldova, mai mult sau mai putin. Moldova din Romania ma refer, ca eu am interdictie, ies din tara doar camuflat(joke). Deci, miercuri plecare spre Bacau, stationare o zi. Joi, plecare spre Suceava, stationare cateva ore pentru cumparaturi cu ai mei prietenari. Peste cateva ore in drum spre Voronet, unde am si ramas pana duminica. Am avut un program riguros de joi pana duminica, bere din plin, somn cu taraita, distractie la maxim, maxim am zis! Ce sa zic, mi-a priit mai mult ca bine aceasta mica iseala, mai ales ca mi-am revazut prieteni dragi dupa un an, de la ultima intalnire care a fost tot in Voronet. Am ras, am glumit, am jucat mima, am mers cu ATV-ul, m-am dat in tiroliana (o sarma atarnata de 2 copaci la 200 de m distanta, senzatie frate!), am urcat pe un munte de plictiseala, am facut si un foc de tabara si multe alte chestii care m-au facut sa uit de problemele de zi cu zi.

Gata, ma las pagubas, ma duc sa ma racoresc imediat la un strandulet. Va mai las cu cateva poze, pe care le am, ca mai am de primit o groaza.

Enjoy.








Si va las cu Compact - Cantec pentru Prieteni.


Asculta mai multe audio Muzica




4 comentarii:

  1. Iustineeel!>:d< Hei,buddy!
    Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  2. shi fashiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. vexu` spune :)) ca nu are cont :D
    vexu`: benny tata.. ai fost iar la inaltime (si la propriu de data asta) k si in anii trecuti.. se vede k ti`a priit intalnirea cu "prietenu" nostru protestant.. ti`a dat frau liber imaginatiei creatoare.. abia astept urmatoarea noapte alba:))

    RăspundețiȘtergere