25 oct. 2010

Facultatea

Cred ca e timpul sa povestesc si eu care e treaba pe la mine la facultate. Stiinte economice e profilul, care desi la prima vedere suna cat de cat ciudat, nu e chiar atat de greu. Cursurile sunt ok, exceptie face mate, care pentru mine cel putin, e o o restanta asigurata. Ideea e ca matematica aplicata in economie, si desi inca n-am ajuns pana acolo(sa o aplicam in economie), eu deja sunt pierdut.

Proful e tinerel, insa o da in nebunie de aia a lor. Prespun ca stiti ca si prea mult invatat dauneaza, na pai el incolo are carare. Cand incepe sa scrie la tabla, poti sa iesi si sa intri pe usa de einspemii de ori, ca nici nu-si da seama. 

In rest, cursurile sunt destul de lejere, chestii ce tin de economia romaniei(aia de nu mai e), a europei, si toate chestiile ce au legatura cu bani. Vorba aia, daca nu ii avem, macar sa vorbim despre ei.

La majoritatea pe care ii stiu in Anul I la facultate se plang de orar. Eh, eu nu ma plang, desi se putea putin mai bine, asa pentru sufletelul meu. Am cursuri Luni, Marti si Joi. Nu am multe materii, deci nu am asa multe cursuri incat sa-mi ocupe toata saptamana. Puteau insa sa faca astfel sa avem Joi si Vineri liber, asa mai bagam un job de sfarsit de saptamana, ceva. Oricum, bomboana de pe coliva e marcata drept Sport, care, tineti-va bine, il practic Marti, de la ora 9, seara. :))

Astea-s partile mai putin bune. In rest nu pot sa ma plang. Am colegi ok, ne-am impretenit repede, deja avem cateva iesiri in oras impreuna, la activ. Ne intelegem ok, ne ajutam, jucam carti( ia ghiciti cine duce cartile :D). 

Urmatorul pas: Balul Bobocilor, care sper sa iasa bine, avand in vedere ca anul trecut, am auzit ca nu prea s-a distrat lumea. Oricum, cu ofertele pe care le am, probabil o sa particip, and don't worry ppl, Iustin is here to entertain you :)))

Cam asa stau treburile la mine la facultate, pana acum. Mai revenim la subiect dupa sesiune, care probabil o sa fie lunga :))

Cius.

7 comentarii:

  1. oh oh , bafta multa ! >:D<
    ce frumos suna " and don't worry ppl, Iustin is here to entertain you :))) "
    hihi :*

    RăspundețiȘtergere
  2. da ce bine iri merge, mergi la faculta doar luni, marti si joi. eu ma duc in fiecare zi si in fiecare zi stau macar 4 ore, iar joia am cursuri de la 10 dimineata, pana la ora 18, fara nicio ora libera intre ele

    RăspundețiȘtergere
  3. Nasol asa, insa si profilul e mai dificil decat al meu. La mine sunt doar 6 materii, iar semestrul viitor alte 6.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma ''incurajezi'' realmente sa urmez aceeasi facultate ;)) ar bineinteles difera de la caz la caz...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Zuzu, nu recomand sa faci ca mine. Eu normal doream sa merg la alta facultate, la alt profil, insa s-au complicat lucrurile. In cele din urma m-am inscris la Babes, unde am avut putin noroc, insa nu incerc sa ma bucur prea tare macar pana la terminarea primului semestru.

    RăspundețiȘtergere