20 oct. 2010

Prahlad Jani II

Am scris acum ceva timp un articol despre un nenea, care dupa spusele lui a rezista 70 de ani fara sa manance sau sa bea ceva, nici macar sa foloseasca baia.

Ei bine, Prahlad Jani a reusit sa treaca "testul" doctorilor, si a reusit sa stea fara sa manance, sa bea sau sa urineze timp de 2 saptamani.

"Pazit" timp de 2 saptamani de catre 30 de doctori militari, Prahlad a reusit sa ii uimeasca pe toti, facand doar yoga, prin care zice el, isi stapaneste foamea si setea.

"Inca nu stim cum reuseste sa supravietuiasca, fenomenul acesta este inca un mister." ne spune neurologul Sudhir Shah.

Doctorii militari incearca sa afle cate ceva despre acest fenomen pentru a-l folosi in cazul militarilor, care sa poata rezista in desert sau in situatii foarte extreme fara hrana si apa. Insa, pe de alta parte, zic eu, ar ajuta mult si populatia Indiei, unde anual mor sute de mii de oameni de foame.

In cele din urma s-au scurs cele 2 saptamani, timp in care Prahlad Jani nu a facut altceva decat a meditat si a facut yoga, reusind sa ii lase pe doctori cu gura cascata si fara nici un rezultat, acesta se intoarce in satul sau in Gujarat, unde zice el ca va contiuna sa mediteze.

Acesta afirma ca atunci cand era mic, a fost binecuvantat de catre divinitate si prin urmare s-a ales cu aceste capacitati supranaturale.

3 comentarii:

  1. Am vazut si eu cazul acesta la Tv, insa nu aflasem inca ca a trecut testul...si chiar mi se pare o minune ce reuseste el..si sunt sigura ca nu au ce sa afle medicii, caci nu e nici un secret este inzestrat de la Dumnezeu cu acest dar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mereu sunt cu pretextul: Nu cred pana nu vad, insa nenea asta imi cam da pretextele peste cap. Sincer nici nu stiu ce sa fac, sa cred, sa nu :-??

    RăspundețiȘtergere