28 nov. 2011

A murit Elodia!

Ajung si eu acasa, deschid TV-ul si ghici ce aud? A murit Elodia ma! Cand naiba? Chiar nu-mi vine sa cred, nu avea cum sa se intample asa ceva. S-a plictist si saracul Detectiv Particular sa o mai caute in Caraibe probabil, ori nu mai avea tanti Ma-sa sa il mai plateasca de au decis ca sa o declare oficial decedata. Nu vreau sa fac caterinca din treaba asta, da oare cine mai avea speranta ca poate, intr-o zi candva apare din senin, celebra Elodia la usa si zice ca a fost si ea in Spania sa culeaga niste portocale?


Si-a facut treaba, l-a saltat calumea pe Danut Senzationalul cu canalul lui din garsoniera dupa care s-a si uitat de ea. Ba mai aparea din an in pasti cate-o stire cum ca s-a gasit un fir de par de-al ei ori o pata de sange. 
In rest, nimic! Ea saraca, a fost moarta din momentul in care a fost data disparuta. 


Atatea controvese dupa, cum ca a fugit cu o suma mare de bani, cum ca plecat la pescuit prin Oceanul Atlantic, ori ca ascundea ceva anume si i-a fost scris din acel moment ca va muri.


Mi-a displacut acest subiect din momentul in care a aparut, si desi acum scriu despre ea, o fac pentru ca aceste aparitii din nou la TV ma irita atat de tare incat sunt nevoit sa ma descarc cumva :))


Daca e moarta, D-zeu sa o odihneasca. Daca nu, sa fie sanatoasa!







2 comentarii: