28 ian. 2010

Flash Forward

Este un serial destul de nou, aparut in 2009 si doar 1o episoade pe piata. In Aminitiri din Viitor(traducerea in romana) toata actiunea se petrece cu atentia atintita asupra unui eveniment ne mai intalnit, toata populatia globului pierzandu-si cunostiina timp de 2 minute si 17 secunde, timp in care multe accidente se petrec, atat pe pamant, in aer, cat si in apa, milioane de oameni pierzandu-si vietile. Cei care au supravietuit au avut o viziune din viitor, aceasta viziune fiind la 6 luni distanta. Lumea se schimba radical, iar oameni incep sa creada in acest lucru, care ar trebui sa se petreaca abia peste 6 luni, iar spre uimirea unora, aceste lucrui incep sa se adevereasca.

Cativa agenti FBI incearca sa dezvalui acest mister si deschid un site pe nume "Mozaic", unde fiecare om isi poate povesti ce a vazut in acele 2 minute si 17 secunde si poate se leaga ceva de acest eveniment unic. Urmatorul episod apare destul de tarziu, pe 10 martie, insa pana acum serialul a avut un curs exceptional, pe mine unul m-a atras de la episodul pilot. Sa vedem cum se va sfarsi.

Iata si un trailer:

2 comentarii:

  1. Oh inca un serial de vizionat.De parca nu-mi ajungeau : Lost,Supernatural,Lie to me,Grey's anatomy,Dr.House,Merlin,Heroes si inca vreo 2 pe care as vrea sa le incep.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de timp liber au unii :))

    E fain serialul, merita, zic eu :D

    RăspundețiȘtergere