7 iul. 2010

04.07.2010

Duminica. Dimineata(11:30), obosit, ajunsesem la 8 dimineata acasa. Intre 9 si 11 am fost sunat de cateva ori, intr-un final m-am trezit. Era ziua in care se afiseaza rezultatele la BAC. Nu stiu de ce aveam starea aia, poate de la oboseala, dar aveam un presentiment. Il iau pe al meu coleg Silviu si ne indreptam catre scoala. Intru in curtea scolii, deja aud: "Nu ti-a iesit".  Inainte cu cateva zile chiar eu ziceam ca ghinionist tre sa fie cel care nu pica la nicio materie insa nu-i iese media 6. Ma uit pe tabel, caut..caut..caut si ma gasesc intr-un final. Ma uit: Romana: 6.80, Mate: 5, Geografie 6.15(?!). Media: 5.98. Sa crape pamantul daca nu eram aproape sa las scoala fara un geam. Inteleg, ai ghinion, reusesti sa treci la cele 3 materii, nu-ti iese media, dar sa iti mai lipseasca 2 sutimi?!. Era normal ca depun contestatii. Simteam ca la Geografie am fost furat ca la carte. Asadar, depun contestatie iar azi au venit rezultatele.

Geografie Nota inainte de contestatie: 6.15. Dupa contestatie. 7.40.

Se pare ca unii nu pica doar pentru ca n-au invatat, mai au si ghinion, mai sunt putin si dezavantajati de catre profesorii corectori.

Am evitat subiectul pana acum, aveam de gand sa fac un post dupa ce aflu rezultatele de la contestatii. In cele din urma am reusit sa iau BAC-ul. De ce cu note asa mici? Simplu. N-am invatat. De ce? Pentru ca n-am vrut. Vroiam sa stiu daca ma duce macar atata capul. In cazuri extreme faci ce stii, nu ai timp de invatat. 

Si se stie foarte bine de ce au picat anul acesta asa multi la BAC. Au lipsit mediile umflate de la Oral si Sport. Mai multe nu sunt de spus.

Cius.

8 comentarii:

  1. vai de masa...e ceva de la 6.15 la 7.40
    macar bine ca in final a iesit totul bine
    si eu sunt de acor cu tine, anul asta la bac nu a mai fost media umflata datorita sportului si a oralelor asa ca ce ai stiu ai stiu...desi nici acum nu e ok, pentru multi au copiat de au crapat pietrele si altii au vazut cat ii duce capu la modul cel mai serios

    RăspundețiȘtergere
  2. si totushi pana la urma ai avut medie 6 ?
    sau nu sa mai pus.
    lamureste`ma .
    si sa nu fi nervos :*
    e bn ca ai facut cum ai stiut tu .fara copiat si chestii ..:-j
    >:D< hai , ai grija de tn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa zic ca n-am copiat. Am facut-o si eu la mate, pentru ca eram la pamant, noroc cu colegul din fata. Insa la Geografie,unde nici macar nu m-am agitat sa fiu furat cu 1 punct si ceva, e totusi destul de indraznet :)

    Mi-a iesit media 6 pana la urma. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai lasa ca e bine :))
    Sa treci conteaza. :-?

    Si la noi a fost multa zarva cu Bacu` si la noi nici nu s`a prea putut copia... de vreo 2 ani incoace avem comisii foarte stricte.

    Asa ca... la noi in oras au picat bacu` peste 50% din elevi :-" :>

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot nu se compara cu Sfantu', unde in 2 licee nici un candidat nu a reusit sa ia nota de trecere :))

    Noroc ca nu erau licee prea populate, in total picand vreo 160 de elevi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu in 2008 am cunoscut`o pe una dintre cele mai bune prietene ale mele, am avut primul sarut memorabil, am terminat a8a ( cu 10 :-" ), a fost cea mai tare zi, cu festivitate cu tot+ ca am tinut discursu` :-"

    am... :-? m`am indragostit pentru prima data :))
    am plans pentru prima data pt un baiat
    am fost in cea mai tare excursie ever.
    am intrat la liceu... :D
    am cunoscut o gramada de oameni speciali...
    am avut ultimu` Craciun cu fostii colegi..
    si... nush... multe :)
    a fost superb...
    am

    RăspundețiȘtergere
  7. Cate emotii am mai avut si eu 8-| Off bine ca e bine :X

    RăspundețiȘtergere
  8. lasa, asta nu e nimic. La mine in comuna a fost show de show. Intr-un anume grup scolar a fost UN SINGUR PROMOVAT. Si, tine-te bine, acum vine bomba: pe respectivul il cheama Tufa. Come on?!

    RăspundețiȘtergere