23 iul. 2010

Liga 1



Deci(cica toti oameni inteligenti incep propozitiile asa), sa incep cu inceputul. N-am mai scris de ceva timp, asta din mai multe motive, insa nu ma apuc acum sa insir ce si cum. Cand imi vine chefu' scriu, cand n-am nici macar nu intru pe blog.

Acum sa trecem inapoi la caprele noastre. Am avut fotbal din plin in vara asta, Campionatul Mondial tinandu-ma in priza cat timp campionatele si cupele oficiale sunt in pauza. Azi, surprinzator insa, schimbam si eu canalele pe la TV, am ajuns pe Antena1, unde vad ca se joaca meci de Liga 1. A inceput Campionatul? ma intrebam eu. Sar pe net si vad ca da, azi s-au jucat deja 2 meciuri(Sportul Studentesc 0-1 Otelul Galati si Pandurii Targu-Jiu 0-0 Unirea Urziceni), iar cel dintre Rapid si Vaslui era al 3-lea. Eu, mare microbist(cica) si fan al Rapidului m-am pus sa ma uit la meci. Bine, partea a 2-a e ca am apucat doar ulitmele 5 minute, da le-am savurat(cu o bere) si m-am bucurat de prima victorie a Rapidului, scorul final fiind 2-0 pentru Giulesteni. 

Acum, sa va arat si o poza, sa nu ziceti ca nu-i de mine Rapidul:













Pare schimbat in bine(din cate am vazut in alea 5 minute) Rapidul, si sper sa faca o figura frumoasa in sezonul asta.


Nu va las pe uscat, va dau cateva Sunete sa ascultati:


Asculta mai multe audio Muzica

Cius.



5 comentarii:

  1. doar 5 min?:(
    MECIUL URMATOR E PE 31.07 .SA NU UITI ;;)
    >:d< :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar nu uit. Am de mers la o zi de nastere da nu uit, fac cumva sa ma uit :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Haaaaaa... pai ce fel de rapidist esti tu ma , micule filozof??? Si vezi ca e Liga I BERGENBIER asta cu burger e expirata rau!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu, stiu, rusine sa-mi fie. N-am fost bine informat :p

    PS: Chiar imi era lene sa cauta un logo cu Liga 1. Ce-am gasit aia am pus. :)

    RăspundețiȘtergere