12 iul. 2010

Vampires Suck


Cate o sa ma injure pentru titlul asta, deja imi stau alunele'n gat, ehh, trecem peste. Pornisem cu alte ganduri sa scriu acest post dar hai totusi sa fac o mica paranteza.

De cand s-a ecranizat Saga: Amurg, toate(majoritatea) fetele sunt lesinate dupa vampiri, deci automat dupa Edward aka Robert Pattinson. Ma, sa-mi pice paru' din nas daca imi dau seama din ce unghi e baiatu' ala chipes. In majoritatea pozelor in care l-am vazut pare neingrijit, prost imbracat si fumat. Poate o fi el asa, n-am avut ocazia(inca) sa vorbesc cu el, dar cum bine stiti, prima impresie conteaza mult, cel putin la mine. Nu-s eu al mai mare critic care s-a gandit acum sa-i dea peste nas, insa o parere am si eu voie sa impart, right? In Remember Me l-am cam inteles, acolo era parasit de mama si de tata, fuma la fiecare gand nou si isi ridica alcoolemia din 5 in 5 minute. Daca il luam pe prietenu' lui mai mic, Taylor Lautner, pai copchilu' asta de 18 ani ii da clasa lui Roberto, si vorba aia, face parte dintr-o haita.
Bine, acum ca mi-am scris frustraile, sa trecem inapoi la lupisorii nostri.

Vazusem si eu zilele trecute The Twilight Saga: Eclipse, care nu prea ma incantatat, apropo. Cam totul parea previzibil, multe scene de cucerire a "focoasei" Bella si o batalie "pe cinste", castigata normal de 7 vampiri plus 5 lupi impotriva unei armatei de vampiri nou nascuti si mult mai puternici. Si ghiciti ce? Nimeni n-a murit dintre cei buni, cat noroc, nu-i asa?

Acum ca tot s-a elucidat pe cine iubeste mai mult Bella, era timpul si de o parodie a acestui fenomen cinematografic. - Ah, cum nu stiti pe cine iubeste mai mult Bella? Pe e(i)l, evident!-

Parodia se numeste Vampiers Suck si o sa apara pe 18 August. Cu siguranta o sa starneasca multe controverse, insa isi merita toti bani. Cel putin asa pare din trailer.


Pareri?

4 comentarii:

  1. taci mah ca omul ala e una din intruchiparii masculinitatii reale pe pamant.voi sunteti doar muritori=)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vampirii s-au înmulţit considerabil în ultima vreme. :))
    Oamenii sunt inculţi, de aia filmele astea au rupt topurile. Actorii sunt de kkt, iar povestea, care în cărţi e destul de frumuşică, în filme e distrusă, lăsând să se vadă doar momentele alea în care se holbează ăla la Bella, şi aia nu ştie să zică 2 cuvinte fără să se bâlbâie.

    Gata. Mi-am vărsat frustrările. Mulţumesc. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaahm e un subiect cam discutat.Oke,mie-mi placeau vampirii demult,nu de cand cu Twilight.
    Robert e..da,neingrijit etc dar mi se pare ca are un ceva si inca nu mi-am dat seama care e ceva-ul ala.Nici eu nu cred ca e mare actor si blablabla -@, dar are priza.Acum nu prea se mai fac filme adevarate,bune,cu actori in adevaratul sens al cuvantului.Acum si muzica si filmul sunt doar niste copii,niste cevauri facute doar pentru bani.
    Am incercat sa vad parodia dar nu prea merge video-ul ala:))
    Hug >:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Parodia mi s-a parut la fel de plictisitoare ca si originalul. Dar actorii aia chiar au stiut sa rada de Nea' Caisa Edward si de frigida aia de Bella. Fraate, ce fals joaca tipa. Nu stiu, eu una nu suport filmul ala. Si mai ales, ma irita la culme cand vad mimoze lesinate dupa genul asta. Bleah!! Si apropo: cica la nu stiu ce festival de film oamenilor li s-a facut rau in sala de cinema vizionand anumite scene "traumatizante" cu un tip care se plimba prin Marele Canion si a ramas cu una din maini blocata intre un perete de stanca si un ditamai bolovanul.
    Eu spun ca la Twilight mi-as lua punga cu mine in sala, as vomita imediat cum le-as vedea pe distrusele care mai au un pic si fac pe ele de atata emotie ce vine odata cu marele suspans al vizionarii seriei Twilight!
    Mi-e sila! Jet.

    RăspundețiȘtergere