30 apr. 2010

Prahlad Jani

 Cine e Prahlad Jani? Presupun ca nu stiti. Ei bine, nici eu un stiam pana azi, cand am aflat ca se lauda ca nu a mai facut la WC de mai bine de 70 de ani. Asta automat inseamna ca nu a mai baut si nu a mai mancat nimic timp de 70 de ani.

Nu stiu cum venise vorba la ora la diriga despre cum sa mancam sanatos ca sa apucam macar 100 de ani( asta daca nu te confunda vreun vanator in padure cu un mistret). Si uite asa a pomenit un coleg despre un hindus care sustine ca a rezistat fara mancare si apa rugandu-se si meditand timp de 70 de ani.

E posibil asa ceva? Curios la fel ca voi sunt si eu. Nenea asta a fost internat intr-un spital unde e supravegheat 24 din 24 timp de 15-20 de zile. El sustine ca a fost binecuvantat la 8 ani de catre o zeita, si de aici ii vine toata energia.

Noi la scoala am incercat sa gasim solutii, iar una, cea mai plauzibila ar fi ca el ce ar trebui sa dea afara,(treaba mica si aia mai maricica) el le regenereaza si redigera, astfel nu pierde deloc din lichidul aflat in corp. De asemenea nu ar trebui sa transpire, ca sa nu piarda din kilu' de apa pe care il mai are in el. PS: Cred ca de l-ar seduce o fatuca ar muri in timpul orgasmului :))

Eu zic ca mai rezista maxim 2 saptamani. Cine mai pariaza?


2 comentarii: